Contact

Bezielend effectief communiceren of je droomdoel realiseren?

Mara Riewald Bezielende Marketing coach en trainer

Wil jij je Bezieling (her)ontdekken?

Wil je aan de slag om Bezielend effectief te communiceren met jezelf en met anderen? Of wil je jouw droomdoel realiseren en ontdekken wat allemaal mogelijk is voor jou?

Ik help je graag om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling, om weer lekker stevig in je schoenen te staan. Als uniek, authentiek mens. Ik gun je om opnieuw weer te ontdekken waar jij blij van wordt.

Stel je vraag via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Een vrijblijvende kennismaking? Afstand is (g)een bezwaar?

Kijken of het klikt? Bel of mail of stuur een berichtje via het contactformulier.
Je kunt je ook inschrijven voor de gratis marketingtips, tools en updates. Afmelden kan op ieder moment en spammen doe ik niet. Op deze pagina lees je wat het je oplevert. Of meld je meteen aan

En ja ik woon en werk vanuit Friesland. Vind je de afstand een bezwaar voor een eventuele samenwerking? Met Skype hebben we binnen een paar seconden snel persoonlijk contact.

Telefoon: (06) 22 953 793

Internet: www.maracommunicatie.com

Postadres: Koarte Ekers 36, 9035 GK Dronryp
IBAN: NL60RABO 0378239902
KvK nr.: 01161848
BTW nr: NL106092200B01

Contact met Mara Riewald
Bel of mail maar je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier:

Neem contact met me op.

    Ik stuur je regelmatig tips en updates die je helpen meer Bezielend en in Flow te werken en te leven. Af en toe stuur ik je een gratis e-boek. Het is gratis en afmelden kan altijd.