Tijd voor healend coachen. Veel meer dan coaching.

Healend coachen. Veel meer dan coaching.

De puzzelstukjes vallen nu echt op hun plek.
Wie mij al een poosje volgt, leest regelmatig over mijn transformaties en veranderingen.
Soms was het lastig om open te zijn. Vooral omdat het ook voor mijzelf vaak onduidelijk was waar het allemaal toe zou leiden. Heb vaak gedacht wat gebeurt er allemaal, waar ben ik mee bezig? Wat ik wel wist dat ik deed wat mijn gevoel, mijn intuïtie, mijn hart aangaf. Zonder enige twijfel heb ik de stappen gezet die volgens mijn intuïtie gezet moesten worden. 

Dit heeft ertoe geleid dat ik helderheid heb waartoe al mijn acties, mijn ervaringen allemaal hebben geleid. En wat ik met deze nieuwe kennis en vaardigheden kan, zelfs moet doen. En wel in de rol van Bezielingsconsultant en Blokkadeverwijderaar. En als nuchtere Friezin was dit nieuwe inzicht toch wel een dingetje. Tegelijk voelt het zo vertrouwd, zo goed. Eindelijk.

Wat er aan vooraf ging

Het is mij al een poos helder dat ik behalve hoogsensitief ben ook aanleg had voor helderwetend, helderziend en heldervoelend. Jarenlang heb ik dit weggestopt of geblokkeerd zo je wilt. Doodeng vond ik het in het begin. Voelde ik enorm veel aan bij andere mensen. Ging soms bijna van mijn stokje als ik bij iemand in de buurt kwam die achteraf ziek bleek te zijn. Jaren last van slapeloosheid en vreselijke nachtmerries.

Geen idee hoe ik met mijn bevindingen moest omgaan. Kon het ook niet aan anderen uitleggen. Ook doodsbang voor de oordelen van anderen. Want ja ik was absoluut niet normaal voor mijn gevoel. Mijn kop in het zand steken, ontkennen wat er aan de hand was leek mij de beste optie. Misschien ging het vanzelf over. Niet dus, het werd alleen erger en sterker.

Op een gegeven moment uit nieuwsgierigheid diverse trainingen, workshops en cursussen gevolgd op healing- en spiritueel gebied. Oneindig veel boeken gelezen. Waarom? Omdat mijn gevoel dit aangaf. Het leek belangrijk te ontdekken wat er nu aan de hand was, heb ik een gave? En zo ja wat moet ik hiermee en wat kan ik hiermee?

Al heel snel werd duidelijk dat mijn handen heel veel energie hadden. Intuïtief gebruikte ik mijn handen wanneer een dier niet lekker was of als ik zelf niet fit was. Ook toen mijn partner aan zijn pols is geopereerd gebruikte ik intuïtief mijn handen. Waarom? Toen had ik geen idee. Nu weet ik dat mijn handen een helende werking hebben.

Een lang verhaal kort vertellen

Is lastig maar alle ervaringen die ik inmiddels heb opgedaan vallen nu als een soort puzzel in elkaar. Het plaatje klopt. En dat voelt enorm goed.

Dit houdt in dat ik veel verder ga dan coaching en training. Sowieso coach ik al heel erg intuïtief. Dit houdt in dat ik vaak al dingen weet die ik niet kan weten. Ik krijg deze informatie als ingeving door. En af en toe kan ik ‘rake’ dingen zeggen.

healend coachen. Veel meer dan coaching.

Tijd voor helderheid. Tijd voor healend coachen. Veel meer dan coaching.

Healend coachen. Meer dan coaching

Daarnaast ga ik sessies aanbieden die een ontwikkelings- en coachingsproces versnellen. Die jou als mens en als ondernemer terug bij jezelf brengen. Dankzij mijn healingopleiding en als Master in Shing Chi is zowel mijn spirituele ontwikkeling als mijn persoonlijke ontwikkeling razendsnel gegaan. Het was tijd blijkbaar. En ik heb een tijdje mogen ‘spelen’ en experimenteren als het gaat om healing en spiritualiteit in combinatie met zakelijkheid.

Inmiddels heb ik een groot aantal bijzondere en verrassende Healende Coachingsessies bij uiteenlopende mensen, waaronder ook ondernemers, mogen doen waarbij oude energie, oude emoties en blokkades zijn verwijderd. Soms zelfs heel erg oude energie en oeroude emoties. Deze oude meuk dient je niet meer. Blokkeren je alleen maar in je leven, je werk en je onderneming. Soms zelfs in extreme mate.

Leef je droomleven

Zodra deze oude rommel is verwijderd uit jouw systeem en je energie kun je echt aan de slag om je gedrag, je transformatie en je mindset aan te passen en aan te laten sluiten bij wat je echt zielsgraag wilt in je leven. Kortom je kunt jouw droomleven leven. Een cadeau voor jezelf en je naasten. In je werk, je bedrijf maar ook in je privéleven. Uiteraard heb ik zelf dit bijzondere transformatieproces ook met mijn mentor doorlopen.

Hieronder vind je een reactie van een lieve dame waarvoor ik enkele dagen geleden een sessie heb mogen doen:

‘Ik voel mij eigenlijk steeds lichter worden voor mijn gevoel. Ik ervaar nieuwe sensatie, vooral bij mijn kruin, bij mijn voorhoofd. De zwaarte is uit mijn lijf en de pijn is uit mijn benen en armen. Mensen lijken ook anders op mij te reageren. Er gebeurt heel veel momenteel. En het voelt heel licht, er komt ruimte voor geluksgevoel en plezier. Ik ben heel benieuwd hoe het zich verder gaat ontwikkelen.’

Hier vind je meer ervaringen en referenties over healend coachen.

Ik doe wat ik te doen heb. Ik leef mijn missie

Het hele proces heeft mij ondanks alle onzekerheid in het begin, zielsgelukkig gemaakt. Ik geniet er intens van als ik als Bezielingsconsultant en als Blokkadeverwijderaar, mensen op weg kan helpen in hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling, in hun bedrijf. Er is nog oneindig veel te leren en te ervaren. Ik ben zo blij met de mensen die op mijn pad zijn gekomen, ogenschijnlijk toevallig. No way, echt niet. Blij met mijn partner die me vaak glazig aankeek, er soms echt geen hout van snapte.

Misschien kom ik ogenschijnlijk ‘toevallig’ op jouw pad. In dat geval help ik je heel graag met jouw proces. Als je zover bent en weer heel graag een rots in de branding wilt zijn voor jezelf en voor anderen. Dat je weer vol zelfvertrouwen met je onderneming, je privéleven, je dromen verder kunt.

Ik heb mijn hart en mijn passie gevolgd. Want dat klopt. En wat ga jij doen?

Meer weten over healende coaching?
Leestip: hoe deze oude emoties en blokkades ontstaan lees je in dit artikel.

Mara

Over Mara

Deze ervaringsdeskundige in transformaties, communicatiespecialist en Bezielingsconsultant helpt je jouw Bezieling te (her)ontdekken. En je blokkades, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen te verwijderen. Zodat jij vrij bent in actie te komen om te doen wat je zielsgraag wilt doen. Kortom je wilt net als ik vrijheid en veerkracht en een leven leiden dat bij jou past, de beste versie van jezelf mogen zijn. Ik ondersteun je graag in deze transformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *