Referenties

Referenties

Mijn achtergrond, ervaring en bagage is zeer divers, hoewel marketing, sales en communicatie en coaching altijd onderdeel zijn geweest van mijn werk. Soms gebeurde het coachen, het ondersteunen automatisch, onbewust. Hoewel kennis delen altijd, bij iedere opdracht plaatsvond.

Nu heb ik ervoor gekozen het coachen en trainen als basis te nemen. Wat is er mooier om als ervaringsdeskundige in aanzienlijke transformaties, anderen mee te nemen op die prachtige reis naar meer Bezieling in je leven en je werk. Ik kan niets mooiers bedenken.

Tevreden klanten, een opdracht voor een website of het schrijven van een webtekst naar wens afronden was toch jarenlang mijn streven. Ik ben dan ook heel blij met deze mooie referenties. Op LinkedIn vind je nog een aantal referenties voor MARA Communicatie.

Overzicht van uitgevoerde opdrachten en opdrachtgevers
Voor uiteenlopende opdrachtgevers heb ik diverse opdrachten uitgevoerd. Ik heb projecten voor zowel kleine als middelgrote tot grote ondernemingen uitgevoerd. Van het bedenken en uitvoeren van grote marketingacties, het schrijven van persberichten, SEO webteksten tot fusiecommunicatie en de begeleiding van de bouw van een website. Hier vind je een impressie.

Overzicht van georganiseerde evenementen
Hier vind je een overzicht van uiteenlopende evenementen die ik zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer heb georganiseerd. Van grote projecten tot ‘100 jaar Rabobank’ en ledenvergaderingen tot kleinere en zeer grote recepties en personeelsbijeenkomsten.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact met me op. Wil je MARA Communicatie eerst een tijdje volgen? Schrijf je dan in voor de gratis marketingtips, tools en updates. Op deze pagina lees je wat het je oplevert.

Gratis e-book als jij je wilt onderscheiden bij je doelgroep

Schrijf je in voor de tips, tools en updates.

Onderscheid jij je nog door middel van persoonlijk contact met je klanten? Of wil jij juist graag het verschil maken ten opzichte van de concurrent die uitsluitend contact heeft met zijn doelgroep via internet. Dan is dit e-boek zeker van toegevoegde waarde.

Natuurlijk krijg je veel waardevolle informatie. Het is gratis en afmelden kan altijd, ieder moment! Spammen doe ik niet.