Georganiseerde evenementen

Overzicht van georganiseerde evenementen

Overzicht van soorten activiteiten en georganiseerde evenementen

In de loop van de jaren heb ik een groot aantal evenementen en activiteiten mogen organiseren. Van personeelsbijeenkomsten, Open dagen, ledenvergaderingen tot 100 jaar Rabobank en een tentoonstelling.

In de meeste gevallen verzorgde ik zowel de uitnodigingen, eventuele sprekers, locaties en catering, presentaties, promotie, gastvrouwen, presentjes, entertainment, kleding, bijdrage inhoud programma, audiovisuele middelen etc. etc.

Verzorgen van de volledige communicatie van het Carrière Event Vrouw@Work.

Dit evenement vond plaats in het WTC Expo op 11,12,13 maart 2011.

De communicatie hield onder andere in het schrijven van alle uitingen die betrekking hebben op dit Event zoals:

  • Het vormgeven, adviseren over en inzetten van de social media zoals LinkedIn en Twitter.
  • Adviseren over de inzet van communicatiemiddelen, de inhoud en de vormgeving.
  • Het herschrijven van de teksten voor de website.
  • Samenstellen persmap, schrijven persbericht, benadering van de pers, adviseren over de vorm en inzet van interviews met de organisatie.
  • Informatiepakket samenstellen inclusief sponsorpakketten bestemd voor organisaties, zowel profit als non-profit.

Open dag en optreden orkest Koninklijke Luchtmacht in Dronrijp op 3 en 4 september 2010

MARA Communicatie heeft gedurende dit traject advies en ondersteuning geboden aan de Dronrijper Zaken Klub.  MARA Communicatie heeft eveneens alle communicatie vooraf, tijdens en na het evenement verzorgd.

Zoals bijvoorbeeld  het schrijven van persberichten, websiteteksten, programmateksten, uitnodigingen, voorwoord programmaboekje, maken en organiseren van puzzeltocht.

Introductie en aankondiging sprekers tijdens dit concert.

Seminar georganiseerd tijdens de Bedrijven Contactdagen.

Mijn bijdrage bestond uit ondersteuning bij de gehele organisatie ook met betrekking tot de invulling van het seminar. Dit in goed overleg met de organisatie van de Bedrijven Contactdagen.

Diverse relatiemarketingbijeenkomsten

Voor kleine en grotere groepen Waaronder kaatsclinic, golfclinic, zeiltochten, Skûtsjesilen, Indoor paardensport, bezoek schouwburg, voetbalwedstrijden, schaatswedstrijden, open dagen bij openingen van bijvoorbeeld een nieuw kantoor, bijeenkomsten Cijfers & Trends presentatie (intern en extern, met en zonder sprekers) en diverse  sponsoractiviteiten.

Algemene ledenvergaderingen

Voor 80 – 150 personen. Inclusief drukwerk voor uitnodigingen, schrijven en produceren van jaarverslagen, het regelen van sprekers, presentjes, gastvrouwen, geluid, presentaties, filmpjes etc.

Kick-off bijeenkomsten

Voor diverse groepen medewerkers en diverse segmenten bijvoorbeeld bij acties, veranderprocessen (FAST).

Met of zonder spreker, intern of extern georganiseerd.

Inclusief de communicatie rondom deze trajecten en kick-offs.

Personeelsbijeenkomsten

Voor groepen tot maximaal 280 personen.

Variërend van de complete organisatie en coördinatie van een feestdag met boottocht, bbq, optreden van een bekende band, catering inclusief uitnodiging en evaluatie etc. tot kleine informele eindejaarsborrels en/of kerstborrels met of zonder spreker en entertainment.

Personeelsbijeenkomsten

In het kader van de fusie inclusief communicatie, presentaties, muziek, catering, sprekers, presentjes, bijdrage inhoud programma etc. etc.

Traject 100 jaar Rabobank

Inclusief algemene vergadering

Expositie 100 jaar Rabobank, opbouw georganiseerd, spullen bij elkaar verzameld, teksten geschreven, vormgegeven aan de expositie.

Prijsvraag voor dorpsbelangen in het gehele werkgebied, inclusief begeleiding, secretariële werkzaamheden, vraagbaak voor contactpersonen, begeleiden afhandeling en promotionele activiteiten rondom dit traject.

Personeelsbijeenkomst op de dag van 100-jarig bestaan inclusief traktaties en verrassingen.

Productie Rabokrant 100 jaar (geleden).

Opening nieuw kantoor en sluiting oude kantoor

Inclusief promotionele activiteiten in samenwerking met een reclameburo alsmede de interne en externe communicatie rondom deze activiteiten. Met prijsvraag en (commerciële) activiteiten gedurende een vooraf vastgestelde periode voor bestaande en toekomstige klanten en potentiële klanten in dat gebied. Inclusief presentjes, prijsvragen, acties met promotiemateriaal etc. etc.

Afscheidsrecepties voor relaties

Voor circa 250 personen. Inclusief voorbereiding, locatie, uitnodigingen, programma, entertainment, bijdrage personeel, communicatie intern en extern, sprekers, geluid, fotografie, presentjes  etc.

Afscheidsrecepties voor medewerkers

Voor circa 120 personen. Inclusief catering, entertainment, sprekers, etc. etc.

Activiteiten personeelsvereniging

Bezoek Night of the Proms in Rotterdam met circa 150 personen

Workshops zoals bijvoorbeeld kerststukje maken voor zo’n 80 personen, sieraden maken, fotobewerking (deze activiteiten in kleinere groepen) Sinterklaasfeest voor kinderen van medewerkers inclusief entertainment en kadootjes en programma.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *