Dit zeggen klanten.

Dit zeggen klanten. Referenties opdrachtgevers

Tevreden klanten, een opdracht naar wens afronden is toch altijd het streven. Zoals een website of het schrijven van een webtekst, een ondernemer coachen of op weg helpen met een marketingadvies, het helpen verwoorden van zijn unieke waarde. Of een (startende) ondernemer op weg helpen met mijn blogs en artikelen zodat zij zelf actief aan de slag kunnen met hun eigen wijze van Bezielende Marketing. Ik ben dan ook heel blij met deze mooie referenties. Op LinkedIn vindt u nog een aantal referenties voor MARA Bezielende Marketing & Communicatie.

Aletta Nieboer, www.sinneflecht.nl
“Akkie heeft mij geholpen om mij beter te profileren door middel van een traject, een combinatie van marketing en coaching. Daardoor heb ik beter zicht gekregen op mijn doelgroep. Van daaruit ontstond er een heldere visie en missie voor mijn praktijk Sinneflecht.

Door dat proces werd duidelijk hoe ik mijn website kon verbeteren. Daarnaast reikte Akkie mij allerlei handvatten aan om mijn site toegankelijker te maken. Ik heb onze ontmoetingen als betrokken en persoonlijk ervaren. Volgens mij onderstreept dit de deskundigheid van Akkie in marketing en communicatie. Voor wie zich beter wil profileren is MARA Bezielende Marketing en Communicatie een aanrader! ”

Anita van der Velde, Nononsensecoach.nl 
‘Het jaar 2015 was voor mij een jaar van verandering, persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik heb grenzen mogen verleggen en heb mogen onderzoeken wat qua werk bij mij past en waar ik energie uit haal. En dan wil je dit gaan vertalen richting de toekomst om ook anderen te laten weten wat je voor hen kunt betekenen. Gelukkig kwam Akkie toen op mijn pad! Met haar heb ik een traject mogen volgen, een combinatie van marketing en coaching.

Akkie heeft mij geleerd mijn kwaliteiten en vaardigheden te vertalen naar teksten voor mijn website. Samen hebben we onderzocht wat mijn doelgroepen zijn en hoe ik specifiek voor deze doelgroepen kan schrijven. Na het bouwen van mijn websites heeft Akkie mij nog veel tips meegegeven over hoe de teksten vorm te geven zodat je het maximale resultaat uit je website kunt halen.

Wat mij aanspreekt in Akkie is haar enthousiasme en energie. Zij heeft me ‘aan de hand’ genomen en me, op een no nonsense manier,  begeleid naar mijn doel: Hoe kan ik mijzelf laten zien? Ik ben zeer tevreden en kan haar zeker aanraden!’

Mario Kamphuis, Elektrischefietswebwinkel.nl
‘Het idee voor een nieuwe webshop had ik maar hoe nu verder? Al zoekende naar een oplossing en informatie bedacht ik mij dat het wel handig maar vooral verstandig zou zijn om mij te laten adviseren door een kundig iemand, niet alleen op het gebied van de software maar vooral iemand die mij ook zou helpen met de daadwerkelijke invulling van het online marketingtraject. Zoals vindbaar worden voor klanten en en zoekmachines. Het opstarten van social media en e-marketing etc.

Het liefst zou ik het allemaal zelf willen doen maar dan moet je toch eerst bij de hand worden genomen door iemand die je laat zien hoe het werkt en er meer uithaalt dan mijzelf ooit zou lukken.

Gelukkig vond ik Akkie! Bij haar vond ik alle ondersteuning die ik nodig had. We zijn samen een omvangrijk project gestart met als resultaat een nieuwe webshop, Facebookpagina, e-marketing, en tjonge wat heb ik hier zelf ook veel van geleerd!

Tijdens zo’n traject blijkt dat er echt een boel bij komt kijken, zaken waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben en waar je simpelweg geen weet van hebt.

Voor mij was het hele traject vooral erg leerzaam en motiverend, er staat nu een gedegen basis die ik geheel zelf verder uit kan bouwen. Akkie bedankt!’

Dries Posseth, Posseth Montage
‘De samenwerking tussen Akkie en Posseth montage was zeer prettig. Ze handelt snel en op de juiste manier. Afspraken werden super nagekomen. Bij vragen en/of opmerkingen kun je Akkie qua uitleg goed begrijpen en probeert ze zaken gelijk op te lossen. Zij liet veel over de juiste opbouw en inrichting van de website zien. Hierdoor kun je gemakkelijk zelf en op de juiste manier de website onderhouden. Wij zijn blij dat Akkie ons heeft geholpen met alle zaken. Door haar de juiste informatie en indruk te geven in een interview, maakt ze er een passende website van. En heeft ze onze website teksten geschreven’.

“Van de diensten van MARA Communicatie hebben wij voor het realiseren van meerdere websites gebruik mogen maken. Dit naar grote tevredenheid. Zoekt u kwaliteit, meedenkend vermogen en een redelijke prijs dan raden wij MARA Communicatie zeker aan. Bovendien is MARA Communicatie van meerdere markten thuis en biedt een totaalpakket in online communicatie en marketing. Kortom doen!”  W. Boomsma.

Klaas van der Hoek, Blessum ‘Mijn opdracht aan MARA Communicatie luidde: Ik wil een professionele website die duidelijk qua inhoud en communicatie naar mijn patiënten moest zijn. Daarnaast moest de website voldoen aan de eisen van beroepsorganisatie en zorgverzekeraars. En deze is er gekomen! Zelf ben ik iemand die niet afhankelijk van anderen wil zijn als het gaat om diensten die ik afneem voor mijn praktijk.
Toch voor MARA Communicatie gekozen en hier heb ik geen spijt van. In een proces waarbij ik veel adviezen en aanbevelingen terugkreeg, ben ik erachter gekomen dat dit een specifiek vak is. In relatief korte tijd is een website gebouwd waar ik uitermate tevreden over ben. En vanaf nu kan ik toch het beheer helemaal zelf doen! Ik kan u MARA Communicatie van harte aanbevelen. ‘

Edwin Broekhof, Vizier Friesland
De afgelopen drie jaar verzorgt Akkie voor ons presentaties over marketing voor groepen startende ondernemers. Ik ken Akkie als iemand die dit op een aansprekende wijze doet, en goed aanhaakt op wat er leeft bij de (aankomende) ondernemers.

Akkie is ook een ambitieuze ondernemer, iemand die graag informatie wil delen om zo ondernemers vooruit te helpen, en altijd op de hoogte is van wat er speelt (en wat er gáát spelen) binnen haar werkveld.

De enthousiaste presentaties van Akkie sloegen aan bij de jonge ondernemers. Ze beseft dat deze mensen veel moeite moeten doen om van hun bedrijf een succes te maken, en voorziet ze daarom van legio passende voorbeelden en tips om dit mogelijk te maken.

Akkie geeft aan dat ze haar expertise op marketinggebied ook inzet als SEO-tekstschrijver.
Een goede SEO-tekstschrijver schrijft eigenlijk voor twee doelgroepen: de zoekmachines én de lezer c.q. websitebezoeker. Want vanzelfsprekend is het belangrijk dat een website goed gevonden wordt, maar het draait natuurlijk ook om de relevantie voor de lezer. Mensen die dit ook vinden beveel ik Akkie van harte aan.
Presentaties marketing voor startende ondernemers in de gemeenten Franekeradeel , Harlingen en Menaldumadiel. 

‘Na overleg met MARA Communicatie hebben wij als Anker Stuy Verven besloten om een mailing, persbericht te laten schrijven door MARA Communicatie. Wij zijn zeer tevreden over de functionaliteit, manier van werken en accuraat reageren van MARA Communicatie. Het persbericht is uiteindelijk geplaatst in verschillende vakbladen en kranten, ook met behulp van MARA Communicatie. Daarnaast hebben wij verschillende telefoontjes ontvangen van potentiële klanten naar aanleiding van onze mailing. Wij zien een verdere samenwerking met MARA Communicatie dan ook vol vertrouwen tegemoet. En schrijven is inderdaad een VAK!’
Ik heb eveneens de webtekst geschreven voor Anker Stuy Verven.

Douwe H. de Boer, adviseur/account Thoracc
‘Maak een afspraak met Akkie en het komt voor elkaar! Nauwgezet, attent en met verrassende goede invalshoeken, worden afspraken op de juiste manier nagekomen.’
Voor Thoracc heb  ik de webtekst geschreven en geadviseerd over inhoud en navigatie. Ook heb ik een aantal reclameuitingen gemaakt. 

“Binnen het bestuur van de Commerciële Club Noordwest Friesland werken Akkie en ik nauw samen. Daarnaast heeft Akkie voor een van onze bedrijven de teksten voor de website, naar volle tevredenheid, verzorgd. Haar kennis met betrekking tot SEO en online marketing is enorm groot, wat haar een specialist voor online projecten maakt. Naast SEO en online marketing kan ik Akkie ook van harte aanbevelen voor het schrijven van teksten en  het sparren over bepaalde strategieën. Akkie is een fijn persoon, no-nonsense, met een eerlijke mening (die ze ook durft te geven). Ik waardeer onze samenwerking binnen de Club enorm en ga er vanuit dat deze nog wel even voortduurt!”
S. Slob, werkzaam bij Doorwin Groep

Regina de Jong, eigenaar van Werkplaats voor inspiratie.
Belangrijkste kwaliteiten:Geweldige resultaten, Deskundig, Waar voor uw geld

“Akkie Riewald heeft mij uitstekend geholpen om mijn website gebruiksvriendelijker te maken. Aangezien ik een leek ben op dit vlak, heeft zij mij een aantal tips en suggesties gegeven, waar ik nu verder mee uit de voeten kan. Deze tips en suggesties hebben betrekking op een stuk SEO en op een stuk sale. Mijn site is na het advies van Akkie en de aanpassingen die ik gedaan heb op aanraden van Akkie, klaar om nu verder te groeien. Akkie heeft prima tools geleverd voor een duidelijke webverbetering.”

Carla Wierenga, opbouwwerker bij FSU
“Akkie heeft voor het carrière event Vrouw@Work de PR & Communicatie vormgegeven.
Met veel daadkracht en enthousiasme heeft Akkie als vrijwilliger op een professionele wijze de PR & Communicatie ter hand genomen.
Werkend vanuit een duidelijke visie direct gekoppeld aan onze doelstelling heeft zij Vrouw@Work duidelijk neergezet.
Akkie is een inspirerende persoonlijkheid met geweldige drive om ook als vrijwilliger vakwerk te leveren.”

Meer aanbevelingen en referenties voor MARA Bezielende Marketing & Communicatie vind je op LinkedIn.

Dit zeggen klanten? Wil je ook eens vrijblijvend kennismaken? Neem contact met me op.


Reacties

Dit zeggen klanten. — 2 reacties

  1. Wat fijn Ronald dat deze informatie en mijn blogs je op weg hebben geholpen met je website en ondernemerschap. Heel veel succes en bedankt voor je reactie. En graag gedaan. Groet, Akkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *