Jouw droomdoel realiseren!

Jouw droomdoel realiseren, jouw moonspot

Het lijkt zo ver weg. Je wilt zielsgraag 20 kilo afvallen, een opleiding volgen, een carrièreswitch, beter omgaan met je ziekte, een onderneming beginnen, van je hobby je werk maken, verhuizen, een boek schrijven. Maar op de een of andere manier blijft het bij een voornemen. En het ene jaar volgt op het andere zonder dat er ook maar iets gebeurt wat je dichterbij jouw droomdoel brengt.

Af en toe bespreek je jouw droomdoel wel eens met een vriend(in), met je partner en je voelt je Bezieling weer oplaaien, ‘wauw wat zou het fantastisch zijn als me dat zou lukken’. En je gesprekspartner reageert ook laaiend enthousiast, jullie drinken er een wijntje op. Proosten op het succes! Want het gaat je lukken, hoe dan ook!

De volgende dag is alles weer bij het oude en kijk je met heimwee terug naar de avond ervoor. Dat fijne gevoel is er nog steeds maar ja de plicht roept. De dagelijkse beslommeringen vragen je aandacht, je gezin, je werk. En je stopt je verlangen weg. Onder het mom van ‘hoe zou me dat ooit lukken’,  ‘dat kan ik vast niet’, ‘dromen zijn bedrog’ of ‘wat zou mijn omgeving wel niet van me vinden’. Of misschien denk je wel ‘hoe zou ik dat moeten betalen’.

Kortom er gebeurt helemaal niets want je komt niet in actie. Het blijft een droomdoel, een moonspot. Alles blijft verder hetzelfde. Ben jij gelukkig met je huidige situatie? Ja, dan is er geen enkel probleem. Maar je hebt niet voor niets dromen, het gevoel dat er meer mogelijk is dan dit.

Wil je echt in actie komen, werken aan je droomdoel?

Dan zit je hier echt goed. Mijn ervaring en overtuiging is dat je alles kunt wat je wilt bereiken. Misschien niet op eigen houtje. Wellicht heb je wat ondersteuning, wat hulp nodig om die stappen concreet vorm te geven. Van iemand die een dergelijk traject meerdere malen heeft doorlopen en getraind is om anderen te helpen om in stappen de reis te maken naar hun moonspot, hun droomdoel.

Enkele wondertjes die ik heb mogen ervaren met deelnemers:

Tijdens de trajecten die ik, zowel als deelnemer en als trainer, heb doorlopen heb ik me vaak verbaasd mara riewald kies voor je droomdoel over de (veer)kracht in mensen. Maar ook de liefde en steun die mensen laten zien als er een connectie is en iemand om hulp en support vraagt. We zaten immers allemaal in hetzelfde schuitje. We hadden een droom die we wilden waarmaken. Maar hoe maak je die droom waar?

Elkaar steunen, een hart onder de riem steken, een Like of hartje geven in de Facebookgroep. Ervaringen delen, onze kwetsbare kant, onze angsten laten zien. Maar ook door een goede begeleiding. We zijn tenslotte gelijkgestemden met uiteenlopende dromen.

Lees wat de dromen waren van enkele deelnemers in onze groep

* Ernstig zieke mensen met de ziekte Multiple Sclerose, die als droom hadden om beter om te kunnen gaan met hun ziekte, weer te kunnen lopen, hun eetpatroon te veranderen.

* Deelnemers die in een depressie zaten en besloten als verwerkingsproces een boek te gaan schrijven, hun levensverhaal.

* Deelnemers die een carrièreswitch wilden maken, die een opleiding gingen volgen, en stappen gingen zetten om ondernemer te worden. Een website wilden maken of een e-learning.

* Mensen die wilden afvallen op een gezonde manier. Een droom om normale kleding te kunnen dragen en te kunnen spelen met hun (klein)kinderen.

Alle deelnemers hadden gemeen dat:

* ze echt wilden dat hun plan zou slagen;
* ze echt super gemotiveerd waren:
* ze al diverse pogingen hadden ondernomen, zonder resultaat;
* ze in actie kwamen;
* kennis maakten met hun eigen blinde vlekken en saboteurs;
* alle deelnemers veel hebben meegemaakt, veel bagage hadden;
* steun zochten en op zoek waren naar een concreet stappenplan;
* ze uiteindelijk sterker uit deze ‘strijd’ kwamen, trots op zichzelf, meer zelfliefde voelden;
* ze vervolgens meer droomdoelen wilden realiseren.

Voor wie is deze training geschikt?

Uiteraard als je je in bovenstaande situaties herkend. Als je het gevoel hebt dat je vast zit maar toch wel heel graag eindelijk aan de slag wilt om jouw droomdoel te realiseren.  Je bent bereid om daarin te investeren en je bent gemotiveerd om in actie te komen. Het maakt niet uit of je ondernemer bent of niet.

Als jij gaat voor jezelf, je geluk en je passie. En zielsgraag weer lekker in je vel wilt zitten. Gewoon doen waarin je goed bent, waar je vrolijk van wordt, zodat je trots op jezelf bent, zelfliefde ervaart. Zodat je zelfvertrouwen krijgt en net als ik weer die rots in de branding wordt voor jezelf, en voor anderen.

Maar hoe werkt het dan?

Ik werk onder andere met de Succesprincipes van Jack Canfield. Als deelnemer heb ik enkele trainingen gevolgd van enkele medecursisten die dezelfde bewezen principes hanteren. Daarnaast volg ik de trainersopleiding van Jack Canfield.

Mara Riewald Bezielende Marketing coach en trainer

Meer weten over mij en mijn transformatie?

Ook ben ik gecertificeerd als coach Strategische Interventie aan de Anthony Robbins Academy.  En mag ik me assertiveitscoach noemen en eveneens ervaringsdeskundige als het gaat om assertiviteit en geweldloos communiceren.

Naast deze basis gebruik ik methodieken en oefeningen waaronder familie- en loopbaanopstellingen die mij tijdens mijn transformatiereis hebben geholpen. Kortom in mijn ogen krijg je het beste van de beste trainers en methodieken die ik ken.

Op dit moment is een nieuwe website in de maak inclusief een online training Jouw droomdoel realiseren. Eveneens is er de mogelijkheid deze training op locatie te volgen.

Wil jij op de hoogte blijven over deze mogelijkheid? En zou je willen deelnemen aan een eenmalige pilot? Mail me dan of stuur een bericht met jouw motivatie via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je bent veel meer en beter dan je denkt dat je bent. En ik denk dat je alles kunt bereiken als je het echt wilt! Ik daag je uit!