(Her)ontdek jouw Bezieling

Herontdek jouw Bezieling

Wanneer je leeft en werkt met Bezieling straal je dat uit! Je voelt je springlevend en superblij met wat je hebt en wat je doet. Jij maakt keuzes die goed voor jou zijn, vol zelfvertrouwen neem jij de regie over je leven. En weet je het zit in ons, ook in jou. Maar soms zijn we dat intense, sprankelende gevoel even kwijt. Om wat voor reden dan ook. Door ontslag, door een overlijden, een burn-out of het stuklopen van een relatie. Of je bent hooggevoelig (een HSP) en weet niet hoe je met die vele triggers om moet gaan.

Allemaal oorzaken waardoor die Bezieling, het genieten, je enthousiasme en passie even uit beeld zijn. Uit ervaring weet ik dat het heel lastig kan zijn jezelf weer terug te vinden. Nog beter weet ik dat het lastig is de juiste hulp en begeleiding te vinden als je in een burn-out beland net als ik. In veel gevallen krijg je medicatie voorgeschreven. Als zo’n periode te lang duurt heeft dat op een gegeven moment effect op je gezondheid, zeg maar gerust op je hele leven.

En als je de pech hebt dat jij net als ik de verkeerde hulp krijgt, dan ben je nog verder van huis.

Hoe ik mijn levenslust en Bezieling kwijtraakte

En ja ik weet waarover bovenstaande gaat. I have been there zeg maar. Herontdek jouw Bezieling Mara RiewaldLange tijd heb ik me slachtoffer gevoeld. Durfde ik als onzekere twijfelaar geen keuzes te maken, kon ik niet goed voor mezelf zorgen, sliep bijna niet meer, had een hoge bloeddruk voor het eerst van mijn leven. Lange tijd stond ik letterlijk stijf van de stress.

Kreeg zelfs reumatische klachten waardoor ik in het medisch circuit belandde, zonder dat er een diagnose kwam. Het leven is dan letterlijk een nachtmerrie.

Een periode heb ik antidepressiva geslikt, ontstekingsremmers en pillen om de bloeddruk omlaag te krijgen. Kreeg ik hulp van een natuurgeneeskundig arts die zich voordeed als God. Dankzij hem genazen wonden veroorzaakt door kanker, stellen werden zwanger als ze door hem waren behandeld, en kindertjes met het down syndroom gingen spontaan communiceren na….. juist een aantal behandelingen bij hem.  Als hij me niet kan helpen dan kan niemand me helpen dacht ik destijds. En ik kreeg de aandacht die ik zo erg nodig had. Maar hij bleek helaas geen God te zijn. En hij heeft me niet kunnen helpen. Integendeel.

Alsmaar wanhopiger en depressiever werd ik door die gesprekken. In plaats van dat het stap voor stap beter ging, ging het steeds slechter en slechter. Zo slecht dat voor mij het leven niet meer hoefde. Toen ik dat besefte voelde dat als een wake up call. Op dat moment heb ik mijzelf twee keuzes voorgelegd. Of het bijltje erbij neergooien, een einde er aan maken of de regie weer terugpakken. Zelf het heft in handen nemen.

Duidelijk is dat het keuze twee is geworden en ik heb hardop met een flinke krachtterm gezegd:’F*ck, ik bepaal vanaf nu mijn leven’. Ik bepaal wat er nu gebeurt met mij, ik ben vanaf nu verantwoordelijk voor mezelf. Het was als een soort contract tussen het leven en mij.

Meteen heb ik het contact verbroken met deze persoon. Alle documentatie opgevraagd en in de hens gestoken. Met nog heel veel andere documentatie met shit uit het verleden die ik niet meer nodig had.

Hoe ik mijn Bezieling weer terug heb gevonden

Nee het was niet ineens in orde hoor. Maar ik ben er sterker dan ooit uitgekomen. Het is na dat besluit, na die rituele verbranding nog een lange weg geweest. Vaak twee stappen vooruit, drie achteruit. Nog steeds heel moeilijk om goede hulp te vinden, ik heb vooral alles op eigen houtje gedaan. Enorm veel geleerd en enorm veel meegemaakt. Maar het was een leerschool met veel groeidrempels die ik heb doorlopen en overwonnen.

Actie, keuzes en besluiten

Mijn gedrag, houding en leefgewoonten heb ik aanzienlijk bijgeschaafd, een studie gevolgd voor coach en counseller, verdieping in de psyche van de mens, de rol van emotionele blokkades, beperkende belemmeringen. Veel geleerd over spiritualiteit en intuïtie. Intens bezig geweest met verwerking en vergeving.

Een belangrijk besluit was mezelf te erkennen als hooggevoelig en zeer intuïtief. Dankzij deze erkenning vielen veel puzzelstukjes op zijn plek. Als slagroom op de taart heb ik vele spirituele geneeswijzen ervaren waardoor nog meer duidelijk werd hoe ik mijn Bezieling weer kon ervaren.

Wauw wat voelde dit allemaal goed. Ik heb mezelf deze periode van herstel, heling en verwerking gegund. Met ups and downs natuurlijk. Maar wat voelt dit geweldig, ik heb gekozen voor mezelf en mag mezelf en anderen laten zien zoals ik ben. Ik heb zelfs mijn naam veranderd op 8 januari dit jaar.

Het verleden is mijn leerschool en mijn toekomst wijd ik aan mijn missie.

Mijn missie is om anderen te helpen hun pad naar Bezieling weer terug te vinden. Of dat nu in een privésituatie is of in werk of onderneming. Jouw Bezieling en spirit is de basis en het begin om jezelf te vinden, jezelf te erkennen en van jezelf te houden. Jezelf dat prachtige kado te gunnen. Een mooier kado is er niet. Gun jezelf deze transformatie. Ik weet dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Wij kunnen veel meer dan we soms denken. Ik geloof in je. Nu jij nog. Wat zou het voor jou betekenen om je Bezieling weer terug te vinden?

Wat is jouw droomdoel? Wie of wat wil jij zijn?

Ben heel benieuwd naar je reactie.

 

Mara

Over Mara

Wil jij leren om effectiever en Bezielend te communiceren met jezelf en met anderen? Of wil je een droomdoel realiseren, een droom die jou de vrijheid geeft je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Kortom je wilt net als ik vrijheid en veerkracht en een leven leiden dat bij jou past, de beste versie van jezelf mogen zijn. Verlost van oude blokkades, negatieve gedachten, je verleden dat je tegenhoudt en je vastketent in je oude situatie. Waarin jij zeker niet jezelf bent. Zo voelt het in ieder geval niet. Ik ondersteun je graag in deze transformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *